Gewoon een beetje nieuwsgierig zijn

Je bent wat je doet. Simpele quote, maar een heldere uitleg. Wat ik/wij gaan doen is niet alledaags, maar ook niet zomaar. Reizen, ontdekken en eindeloos nieuwsgierig zijn. Op naar een nieuwe uitdaging, samen met Judith, met wie ik dit liefst eindeloos wil doen.. Nu even meer over mij!

jeroen-bewerkt
Jeroen, hoi

Hoi, aangenaam

Jeroen, 23 jaar en klaar voor een nieuw tijdperk. Als marketeer heb ik de laatste jaren mij veel mogen verdiepen in de wondere wereld van online. Nu ik het internet even heb uitgespeeld, ben ik klaar voor de offline wereld. Op naar avontuur in het wereld wijde, zonder web. Althans, alleen dit (online) blog. Welke ik graag inzet om jullie op de hoogte te houden van ons avontuur.

Kijk eens om je heen

Als kleine jongen was ik al nieuwsgierig. Ik ga net zo lang door tot ik heb wat ik wil of wil bereiken. Zo kan ik me herinneren dat ik maandenlang elke avond piano ging spelen om slechts één liedje te kunnen. (The Fray – Never Say Never)

Muziek had altijd al een rol in mijn leven. Als 10 jarige gup pakte ik stiekem de gitaar van mijn zus. Tegenwoordig vind je mij als gitarist in Impulse of op mijn kamer “een beetje aan ’t pingelen”. Muziek is ontspannend en helpt mij relativeren. Op reis wil ik meer muziek gaan schrijven en maken.

Spelend in Impulse

Het afgelopen jaar vond ik mijn passie in online marketing. Waar ik stiekem gek ben op psychologie en de moderne tijd, kan ik daar mijn ei enorm kwijt in het uitzoeken van nieuwe trends (in online). Daarnaast ben ik gek op content. Schrijven en vooral delen wat ik ergens van vind, vind ik fantastisch. Bij deze. Welkom op ons blog 😉

En nu?

Reizen! Samen naar Nieuw Zeeland en daar voorbij. Dat we nu weggaan betekent niet dat we echt weggaan. Je kunt ons blijven volgen op ons blog en willen alles delen wat we tof vinden, maar ook wat we jammer vinden.

Jeroen-bh
Struinend langs de weg in IJsland (tussen de bh’s)

Jong beledigd met een ongezouten mening. We houden van een beetje rebels, een beetje eerlijk en lekker ongezouten. Puur wie wij zijn. Meer weten? Blijf ons dan volgen.

Tot snel,
Jeroen

Jeroen

Jeroen

Stel je niet zo aan, de wereld is leuk.

222 Comments

Leave a Reply

Onze laatste posts

Leuk dat je hier bent!

Ook te vinden op #insta