Je hoeft de wereld niet te redden

Omdat je zelf niet alles in de hand hebt wat er gebeurd. Waar je wel invloed op hebt, is dat gene waar jij voor kiest om te doen. Wil je inspireren? Of wil je gaan voor eigen geluk, rijkdom, macht?

Sporten brengt mensen dichter tot elkaar

Wanneer wij keken voor onze reis, leek het bijna op het plannen van een vakantie. Samen rondtrekken door een land met prachtige landschappen, andere toeristen, leren surfen, hikes maken en genieten. Niks mis mee toch?

Zeker niet. We willen onszelf ook zeker niet het principe ontnemen dat we mogen genieten. Maar waarom alleen investeren in onszelf en de reislust die we hebben aangewakkerd.

Zoals jullie weten is Judith enorm sportief (behalve soms in het weekend), en vertelt ze me vaak over het effect die haar sportlessen hebben op mensen. Sporten geeft een kick. Vooral het samen bewegen maakt ons fanatiek, gelukkig en stimuleert het samenwerken. Wat simpel klinkt, willen wij graag vertalen naar een uitdaging. We willen graag meer mensen laten sporten. Niet alleen hier in Nederland, maar juist wereldwijd. Laten wij net een reis gepland hebben..

Bootcamps around the world

Een concept is bedacht. Het enige wat we nodig hebben is een strand, een sportveldje, een plein of gewoon de natuur. Op vrijwillige basis willen we iedereen kunnen voorzien van een heerlijke buitentraining. Geen verplichtingen en geen grenzen. Ohja! Iedereen mag meedoen. Jong, oud, sportief, of de (onverwachte) fanatiekeling!

Hoe ga je dat doen dan?

Concreet is het nog niet, maar hoe leuk is het om tijdens de reis mensen mee te nemen in de natuur. Stippelen we een mooie hike uit? Nodigen we je uit! Gaan we een ochtendje knallen op het strand met onze bootcamp? Sluit gerust aan! Daarnaast willen we actief locals gaan benaderen of scholen in de buurten die we bezoeken. Gratis en vrijblijvend sporten. Het enige wat wij terugwillen is een hoop positieve energie, feedback en alleen als we het echt verdienen een vrijwillige bijdrage.

Het plezier in sporten doorgeven

Met onze internationale bootcamps willen we het plezier in sporten niet alleen voor onszelf houden. We willen motiveren, inspireren, coachen en mensen dichter tot elkaar brengen. Zo zijn we ook van plan om tijdens de reis uit onze eigen comfort-zone te stappen, en deze stap te maken naar mensen die het nodig hebben. Sport verbind en wij hopen hier een mooie stap in te maken.

Verwacht niks, maar geniet (en beweeg)

Natuurlijk gaan we ons best doen en willen we bekendheid creĆ«ren voor onze bootcamps. We willen Facebook inzetten, een website starten en het liefst een community opbouwen, maar he! Alles op z’n tijd. We gaan klein beginnen. Bewegen moet toegankelijk zijn. Nergens aan vast zitten, en onze activiteiten verbeteren.

Sportspullen zijn ingepakt, doei!

Een update zal snel volgen wanneer wij onze plannen verder afpennen. Zo lang duurt het niet meer. Nog 6 weekjes en we gaan. Sportschoenen in onze backpack en gaan.


Jeroen

Jeroen

Stel je niet zo aan, de wereld is leuk.

43 Comments

Leave a Reply

Onze laatste posts

Leuk dat je hier bent!

Ook te vinden op #insta