Time of your life

Misschien is dit het spannendste van de reis. Het loslaten. Loslaten van de zekerheden in je leven. Het vertellen aan je familie, vrienden, collega’s, je baas, je oma’s, dat je vertrekt.

En niet voor niks zullen we duizenden redenen hebben om het niet te doen. 80% van die redenen is gebaseerd op andermans mening. Want waarom ben je, als je alles op orde hebt, op zoek naar wat anders?

Waarom kies je er vrijwillig voor om je familie aan de andere kant van de wereld te hebben. Zoveel vragen, waarvan je een deel kunt beantwoorden met je gevoel. De reislust en de fantastische kans. Alles leek in ons voordeel, als een teken, om te gaan.

Uit de comfort zone. Het is niet de uitdaging, het expres opzoeken van gevaren, of de ondervinding van een ander leven. Het is datgene wat je leven een gelukkig leven maakt.

Je moest eens weten

Dat ik nooit zoveel spanning heb gevoeld als in deze week. De onrust, de meningen van anderen die je raken. Want je wilt niemand pijn doen als jij je eigen droom achterna gaat. Je probeert overal rekening mee te houden, maar dat is lastig.

Ik voel me verantwoordelijk voor de persoon wie ik hier ben. Maar is dat de persoon wie ik wil zijn? Mensen zullen het naïef vinden. Maar dat is niet gek. Het is namelijk ook niet hun droom. Het is jouw gevoel, en jouw wens. Je hoeft dus ook niet van anderen te verwachten dat ze het ook doen. (If so: dan hadden ze het wel gedaan, hoop ik)

Een reisje

Om te ontdekken. We willen dit graag doen. En op onze reis willen we je liever inspireren. Met mooie verhalen thuiskomen, met levenslessen die we verder kunnen verspreiden. Maak wat van de beperkte tijd die je op aarde krijgt.

running

Pro actief

Doe jij eigenlijk wat je echt wilt? Krijg je energie van je dagen? Voel je je vaak fijn, of mis je iets? Je hoeft niet elke dag gelukkig te zijn, maar wordt je gelukkig van dat, wat je dagelijks doet?

Ik verzamelde de afgelopen periode een aantal quotes. Ze maken een extra statement. Het kriebelende gevoel om te gaan.

  • We should enjoy the journey.
  • It’s time to live your life, rather than to please people.
  • Nothing different is happening to you, if you’re not willing to do anything different.
  • You are more than what you do.
  • There is no life of adventure, unless if we are confident.
  • Nobody can always do, what they’ve always done.
  • Don’t live in regret of all the things you wish you would have done. (Because you were afraid)
  • It’s heartbreaking to see an older person with all the regret of the things they didn’t do.
  • Don’t die with all your potential still locked up in the inside of you.
  • God, I wanna do something for you. Show me what I can do. You may not go to Hollywood and be the next Moviestar, but you can do something. There is something you can do.

Onzeker? Niet echt

Nee, niet echt. Half januari gaat het vliegtuig, waar ik graag instap. Om te ontdekken, wat ik echt wil, wat ik echt wil doen, wat ik vanaf dan ook echt doe!

Je bent wat je doet. En ik ga alles en iedereen missen, behalve deze kans.

Jeroen

Jeroen

Stel je niet zo aan, de wereld is leuk.

200 Comments

Leave a Reply

Onze laatste posts

Leuk dat je hier bent!

Ook te vinden op #insta